Мечтаем!

Жеаем,обмисляме и пак мечтаем! Толкова надежди и желания се трупат в съзнанието ни,че понякога си мислим - а,има ли място за осъществяването им,какво следва след това?

Един ден се осъществява нашата така желана мечта,за която сме се трудили и упорствали,а в главата си вместо щастие и радост,въпроси - Сега накъде?, А,защо не така или така?

Нали такава бе мечтата ни!?

Спираш и се замисляш,чувстваш и изживяваш,накарая се радваш и ...

Да,понякога мечтите се изпълняват,но не точно както си го мислил,сякаш не си готово за нея!Живото,трябва да се изживява и да се радваш на малките щастливи и радостни моменти,за да можеш да погледнеш на цялата картина и да си доволен,че си успял да осъществиш Мечтата си.Макар,че винаги може още!

На път е да се осъществи моя мечта,така желана и изстрадана,че ме е страх - А дали съм готова за осъществяването и?, Дали ще успея да и се насладя и зарадвам с пълно сърце или пак ще съм недоволна и ще искам още?

Такова е женското сърце все иска още?

Още?!

Толкова се стремим към мечтата , пък накрая може още!

От сега усещам удоволствието от сбъдната ми мечта.Променям нагласата си ,за да мога да съм наистина щастлива от резулната!Да мога, да продължа да мечтая с нови сили,животът да е красив,пълен с любов и Надежда!

Продължавам да мечтая!